AKTUEEL

De Singing Circle groepen na de kerstvakantie weer op 9 en 11 januari! Neem vast een voorproef: zing een keer mee bij een van de groepen.
Wil je uitproberen of het iets voor je is?
Laat het me weten, via
info@muziekatelierongering.nl,
076-5871111, 06-20571099,
dan maken we een afspraak voor een try-out.

23 December 2018 was er weer een Sing-along, samen met Marja Vis. Dit keer in het Belcrumhuis, met repertoire wat past in deze tijd van het jaar.het was heerlijk, er werd fijn gezongen!

25 en 26 Januari 2019 sta ik samen met 60 Standhouders met een warm hart voor de muziek op de Bredase Muziekbeurs. Volop optredens en workshops. In de Koe, Ambachtenlaan 1 Breda.

Vrijdagavond 4 januari is er een gezamenlijke zangavond van alle groepen.

Workshop Zingen vanuit Buikdans

Buikdansen geeft een impuls aan onze vrouwelijke kracht in het bekken, brengt ons in een soepele flow, waardoor ook onze stem vleugels krijgt.
Zang maakt de weg vrij naar onze diepste ziel, van waaruit de dans natuurlijk ontstaat en waarachtig wordt.
De workshop is voor iedereen, ongeacht je niveau of ervaring.

Docenten: Marieke van Beek en Paulien Ongering

Marieke is professioneel buikdanseres en haar jarenlange praktijk van deskundig lesgeven heeft al vele vrouwen het vertrouwen in hun eigen schoonheid gegeven.
Paulien heeft muzikale expressie al heel vroeg een plaats in haar leven gegeven, geeft les aan jong en oud en laat iedereen zingen alsof dat de normaalste zaak van de wereld is, en dat is het natuurlijk ook.
Ze zijn al 40 jaar vriendinnen.