AKTUEEL

 

Alles is weer begonnen! Singing Circle groepen in Oosterhout  en Breda. Zie hier

 

Zang-Qi Gong Vakantie-week

19-25 juli 2020 Zang-Qi Gong week
in Colombotte, Noord-Oost Frankrijk
met Paulien Ongering en Inge Verton

Een volledig verzorgde week vol heerlijke gezonde aktiviteiten op een fantastische locatie in de natuur van de Haute-Saône.
Deze vakantie-week is voor iedereen toegankelijk. Iedereen die graag zingt en haar/zijn eigen stem beter wil leren kennen, kan meedoen.
De Qi Gong lessen, die ervoor zorgen dat we allemaal goed in de flow zitten, zijn ook voor iedereen goed te doen, ook zittend kun je de meeste oefeningen gewoon doen.

Zingen met Paulien
In deze week ga je vrijheid in zingen ervaren, vertrouwen ontwikkelen in je eigen stem. Zingen zoals je nog nooit gezongen hebt, zoals alleen jij dat kan. Jouw stem in de over-weldigende akoestiek van een oude kerk. Jouw stem als deel van een groots klinkend feest van stemmen, die jou dragen, koesteren en uitdagen. Met elkaar samen creëren we de veiligheid waarbinnen je gehoord wordt en waarbinnen jij wil zingen. Met behulp van wereld-liederen, oefeningen, mantra’s en improvisatie beleven we een hele week gevuld met zang, plezier, toewijding en ontdekking. Zingen zal je laten voelen wie je bent en je veel levenslust en vertrouwen brengen.

Ik ben opgeleid als Docent Muziek. Zingen is mijn grootste passie en vind het heerlijk andere mensen zo vrij mogelijk te laten zingen. Daarbij maak ik creatief gebruik van taal, beelden, drama, spel en zangtechnieken.

Qi Gong met Inge
De kunst van het bewegen heeft me altijd gefascineerd. Qi Gong is de kunst van het laten stromen en in balans brengen van je levensenergie. De vloeiende bewegingen van Qi Gong maken het beoefenen zo intens, heerlijk en verrijkend.
Het is meditatief bewegen en maakt je bewust van en versterkt de verbinding met jezelf, je fysieke en innerlijke zijn. Qi Gong helpt je verkennen wat jouw mogelijkheden  
zijn in beweging, zang en meer.

Ik ben Qi Gong docente en TuiNa masseuse. Bewegen en zingen zijn mijn grootste passies. Mensen helpen om hun levensenergie vrij te laten stromen is waar ik blij van word. Meestal gaat dat in kleine stapjes en soms ook met sprongen. Beide is prima en fijn. Zingen doe ik als amateur en al 6 jaar in een koor onder leiding van Paulien.

Logies
We hebben in Colombotte de beschikking over een eigen vakantiehuis, Les Hiboux, met twee- en drie-persoonskamers, een eigen plonsbad in de tuin, en een groter gemeenschappelijk zout-water-zwembad op 50 m. Eventueel kan tegen meerprijs een één-persoonskamer gehuurd worden

Ytel Margarita is onze privé kok: Vers, lekker, gezond
en verrassend eten maken is de uitdaging waar ik blij van word. Snel, gevarieerd en smakelijk dat was de kookstijl van mijn moeder. In een half uur kon ze al improviserend een geweldige maaltijd op tafel toveren. Daar heb ik naar gekeken, meegeholpen en vaak ook mijn eigen draai aan gegeven. Tegenwoordig laat ik me inspireren door de talloze smaakcombinaties van alle wereldkeukens. Mijn basis blijft wel altijd de creoolse soulfood, maar dan met een twist.

Ga je mee naar Frankrijk? Schrijf je dan in via een mailtje naar info@muziekatelierongering.nl